Contact Info

Het Oogt

De Hank 6
3958 GJ Amerongen

Email: info@hetoogt.nl

Mob : 06-52300698

KVK : 30245634

PostHeaderIcon Aangepaste kleding


Het Oogt is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van practische op maat gemaakte mode voor mensen die na een medische ingreep moeite hebben om mooie én goed passende kleding te vinden en/of mensen die buiten de reguliere maten vallen. Hierbij hebben wij als uitgangspunt dat zelfgemaakte mode betaalbaar moet zijn, zeker voor hen die geen uitgebreide keuze hebben door medische of fysieke beperkingen.

Veel van de regulier verkrijgbare aangepaste kleding is in massa gemaakt en sluit niet goed aan op de specifieke vereisten van de draagster. Ook merken wij helaas nog steeds dat er niet altijd even goed wordt nagedacht over deze kleding. Zo wilt u na een (gedeeltelijke) borstamputatie natuurlijk niet dat uw kleding bij het bukken openvalt, maar het gebeurt vaak wel. Wij maken shirts, hemdjes, bikini's en badpakken die netjes bij uw huid aangesloten blijven, ook als u voorover bukt, zonder aan draagcomfort te verliezen. 

Op het gebied van BH's bieden wij vele mogelijkheden die exact op uw situatie worden aangepast. Zo kunnen wij BH's ontwerpen waarbij ieder deel een andere cupmaat heeft. Of BH's met een verhoogde stevigheid en draagcomfort voor dames met grote borsten (F+), waarbij de rug ontlast wordt en er ook geen striemen in de schouders optreden.

Indien u dit wenst, kunt u de kleding laten maken op basis van uw eigen stoffen. Wel overleggen wij vooraf graag de keuze van soort stof, omdat niet alle soorten stoffen geschikt zijn voor de specifieke toepassingen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op aangaande uw specifieke situatie en wensen. Want ook u verdient comfortabele en mooie mode !

Bij onderstaand model zijn beide borsten geamputeerd. Het model draagt geen BH, maar in het hemd zijn voorgevormde cups voor de proteses gemaakt.

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding.