Contact Info

Het Oogt

De Hank 6
3958 GJ Amerongen

Email: info@hetoogt.nl

Mob : 06-52300698

KVK : 30245634

PostHeaderIcon Spirituele hulp

Behalve de werkzaamheden die Het Oogt verricht op het gebied van mode, kan Marjan u ook met haar spirituele gaven helpen met problemen, belemmeringen en blokkades op het persoonlijke vlak. Zij kan u de volgende mogelijkheden hierin bieden :

Paragnostisch consult :
Met behulp van haar spirituele begeleiders is Marjan in staat om snel en doeltreffend door te dringen tot de kern van de situatie waarin u zich bevindt. Zij zal u daarbij de boodschappen die zij ontvangt vanuit de spirituele wereld mededelen en u op basis van de daaruit verkregen informatie van advies kunnen dienen.

Spirituele Healing :
Bij aanhoudende pijnklachten kan een spirituele healing vaak (veel) verlichting geven. Daarbij wordt tijdens een healing vaak duidelijk waar de oorsprong van de klachten zich bevindt wanneer de klachten een diepere psychische achtergrond hebben. Vanzelfsprekend dient u bij klachten eerst uw huisarts of een specialist te raadplegen ! Spirituele healing werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde, maar is daar zeker geen vervanging van.

Foto lezen :
Het is ook mogelijk een foto te laten lezen. De energie van een persoon op de foto is waarneembaar en dient als inductor om boodschappen van of voor deze persoon te ontvangen. Op basis van de verkregen spirituele informatie worden er adviezen verstrekt. Ook is het op deze wijze mogelijk om contact te maken met overleden dierbaren.

Over Marjan.

Marjan (1962) heeft in haar leven veel levenservaring opgedaan door de vele levenslessen die zij heeft mogen leren. Zij is moeder van 2 volwassen dochters en oma van twee kleindochters.

Zij heeft op het medische vlak al veel strijd moeten leveren en dientengevolge vele operaties moeten ondergaan. Zo is zij uit ondervinding bekend met kanker, fybromyalgie en een aangeboren hartafwijking. Dankzij haar positieve levensvisie heeft zij dit alles met vlag en wimpel doorstaan en is haar levensvreugde alleen maar versterkt. Hierdoor kunt u er wel op rekenen dat Marjan uit ondervinding weet wat het is om gebreken te overwinnen en zij kan u hierin dan ook vol medeleven en empathisch inzicht van advies dienen.

Sinds een aantal jaren is Marjan gezegend met sterke paragnostische inzichten en mogelijkheden, waarmee ze u vanuit Liefde graag van dienst is. Marjan is en blijft daarbij gewoon Marjan, een mens met beide benen vast op de grond en gericht op de praktische hulp die spiritualiteit en de spirituele wereld kan bieden in het dagelijks leven.